Pokal Terme Ptuj 2019

V soboto so se naši plavalci udeležili Pokala Term Ptuj, ki je štel za 5. Razvojni pokal Slovenije. Barve Celulozarja je med skoraj 400 udeleženci iz Avstrije, Hrvaške, Madžarske in Slovenije zastopalo 16 plavalcev in plavalk.

Najboljši rezultat je dosegel starejši deček Jan Kozole, ki je bil na 50m hrbtno tretji ter šesti na 100m prosto. Med najboljših deset sta se uvrstili tudi mlajši deklici Ema Menoni ter Nina Tomše. Ema je bila četrta na 50m hrbtno, peta na 200m prsno ter deveta na 100m prosto. Prav tako deveta je bila Nina Tomše na 200m prsno. Med najboljših deset sta se uvrstili tudi dve štafeti. Mlajši dečki so v postavi Svit Lenartič, Gašper Božovič, Luka Ferenčak in Ožbe Pfajfar na 4x50m mešano zasedli sedmo mesto, Dečki pa so v postavi Matija Marolt, Florijan Resnik, Jan Kozole ter Matija Osetič osvojili četrto mesto na 4x100m mešano.

Pohvaliti je potrebno tudi Anejo Arh, Tina Babiča, Nejca Kapušina, Nejca Kranjca, Aneja Krušiča in Mašo Vasiljević  za kopico novih osebnih rekordov.

Rezultati:
http://www.pzsana.net/pzsana/tekma_klub.php?se=2019&ba=L&tek=44&klub=CK&fina=2018