Obvestilo za starše in plavalce

Obvestilo za starše in plavalce (2) – 23. avgust 2019

V Plavalnem klubu Celulozar Krško bomo našim plavalcem ponudili novo športno opremo (spodnji in zgornji del trenirke ter kratko majico), v kateri bodo ponosno predstavljali sebe in naš plavalni klub. Glede na prejete ponudbe smo se odločili za opremljevalca Co.Andraž iz Celja.

  • Cena bombažnega bluzona s kapuco in hlač od velikosti 8 do 16 znaša 113,21 € z DDV
  • Cena bombažnega bluzona s kapuco in hlač za večje številke (starejši plavalci, veterani) znaša 152,49 € z DDV
  • Kratka majica velikosti 6, 8 in 10 znaša 20,61 € z DDV
  • Kratka majica velikosti 12, 14 in 16 znaša 24,28 € z DDV
  • Kratka majica za odrasle znaša 36,47 € z DDV

Plačilo bo možno v treh obrokih, kateri bodo prišteti znesku za plačilo mesečne plavarine.
Želimo si, da bi vsi naši plavalci in veterani opravili nakup opreme in tako promovirali krško plavanje, zato bomo sofinancirali nakup:

– za plavalce, ki so vključeni v tekmovalne selekcije, 50 % zneska,
– za ostale plavalce 25 % zneska,
– za veterane 10 % zneska.

Prosimo vas, da nam najkasneje do 05.09.2019 sporočite ime otroka oz. veterana (trenerju oziroma na elektronski naslov rajko.kranjc@gmail.com), da bomo lahko omogočili pomerjanje opreme. Vsak plavalec bo pomeril modele in izbral ustrezno velikost. Zaradi posebnih patentov bodo trenirke po zagotovilih opremljevalca dalj časa ustrezno velike (cca 2 sezoni) kljub rasti otrok.

Meritve bo predstavnik Co.Andraža izvajal v klubskih prostorih (CKŽ 130b), v torek, 10. septembra 2019, po razporedu, ki vam ga bodo sporočili trenerji, oziroma bo naveden na spletni stani kluba, od 6. septembra 2019 dalje.

Meritev se mora poleg otroka – plavalca udeležiti tudi starš, kateri bo izpolnilnaročilnico za nakup. Za vsakega plavalca bo možnost nakupa večjega števila kratkih majic po redni ceni opremljevalca. Na dan meritve boste lahko videli in otipali novo športno opremo, za začetek vam posredujemo le grafično podobo trenirke in kratke majice.

Prizadevamo si, da bi bili na tekmovanjih tudi naši plavalci bolj enotni in prepoznani, zato po sprejetju novega logotipa nadaljujemo v izgradnji celostne podobe in upamo, da bo nakup enotne opreme sprejemljiv strošek za vas starše in veterane.

UO PK Celulozar Krško