Pokal Ribnica 2022

V soboto smo se v Ribnici udeležili prve letošnje tekme, klubske barve celulozarja pa je zastopalo 15 plavalcev.
Najuspešnejša je bila Ana Menoni, ki je bila trikrat prva na 100m hrbtno, 100m prosto ter 50m prosto in enkrat tretja na 50m hrbtno, v skupnem seštevku štirih odplavanih pa je osvojila skupno prvo mesto.
Njena starejša sestra Ema Menoni je v kategoriji s starejšim letnikom osvojila prvo mesto na 100m hrbtno, drugo na 50m hrbtno, tretje na 100m prosto ter četrto na 50m prosto.
Na stopničke se je s prvim mestom na 50m prosto zavihtel tudi mlajši deček Jakob Račič, ki je prav tako kot Ana, v skupnem seštevku štirih štartov osvojil skupno prvo mesto.
Med prvo deseterico so se uvrstili še Nina Tomše s četrtim mestom na 100m prsno, Živa Ribič Vene s šestim mestom na 100m prsno in sedmim na 50m prsno, Tin Babič s petim mestom na 100m hrbtno in šestim na 50m hrbtno, ter Nal Bajc s šestim mestom na 50m prosto.
Pohvalo za dosežene osebne rekorde in uspešno odplavano prvo tekmo sezone pa si zaslužijo tudi Tara Božović, Lovro Kožar, Matic Kožar, Nejc Kranjc, Mihael Marolt, Krištof Račič, Irenej Sitar in Peter Špiler.

Rezultati