Trije Celulozarji v Ribnici, Ema petkrat na stopničkah

V soboto smo se v Ribnici udeležili prve tekme v sezoni. Barve Celulozarja so zastopali trije plavalci tretje in četrte selekcije.

Tin Babič je svojo najboljšo uvrstitev dosegel v disciplini 50 metrov prsno, ko je bil 15., z novim osebnim rekordom, prav tako pa je popravil svoja osebna rekorda v disciplinah 50 metrov prosto in hrbtno.

Nina Tomše je tudi odlično plavala na prvi tekmi, saj je popravila osebne rekorde v vseh štirih disciplinah, ki jih je plavala in bila uvrščena v zgornjo polovico uvrščenih v svojem letniku. Najboljšo uvrstitev je dosegla v disciplini 50 metrov delfin s 16. mestom.

Še največ uspehov pa je imela Ema Menoni, ki je ob osebnih rekordih kar petkrat stopila na zmagovalni oder. V disciplinah 50 metrov prosto, prsno in hrbtno je bila 3., v delfinovi tehniki pa je bila 2.. Na koncu tekmovanja je bilo še finale v disciplini 100 metrov mešano, kjer je nastopilo 5 najboljših plavalk v seštevku štirih 50 metrskih disciplin in v katerem je Ema zasedla 2. mesto ter tako zaključila zelo uspešno prvo tekmovanje v sezoni.