Pokal Miklavž 2021

V soboto smo se v Ljubljani udeležili plavalnega tekmovanja Miklavž. Klubske barve je zastopalo 18 “Celulozarjev”, nastopali pa so odlično in priplavali tudi nekaj odličij.  
Ema Menoni je dvakrat stopila na drugo stopničko. Najprej ji je to uspelo na 50m hrbtno, na koncu tekmovanja pa je bila druga še v finalni disciplini 200m mešano, kamor se je uvrstilo 8 najboljših plavalk posamezne kategorije z najboljšim seštevkom štirih disciplin.  
Do dveh medalj je prišla tudi njena mlajša sestra Ana Menoni, ki je bila v kategoriji s starejšim letnikom dvakrat tretja in sicer na 100m hrbtno in 50m prosto. Prav tako je na koncu tekmovanja plavala v finalu 100m mešano kjer je zasedla šesto mesto.  
Med deseterico so se uvrstili tudi Sara Dobnik, Nejc Kranjc in Nina Tomše, za odlične nastope in odplavane osebne rekorde pa je potrebno tudi pohvaliti tudi Maksa Jon Babiča, Alekseja Kržana, Kajo Krušič, Nal Bajca, Jakoba in Krištofa Račiča ter Petra Špilerja. 
Posebno pohvalo pa si zaslužijo tudi Tristan Bunetič, Matic Kožar, Leon Taj Luštek, Urban Mešiček, Tilen Robek in Irenej Siter, ki so v soboto sploh prvič nastopili na plavalnem tekmovanju.  

http://www.pzsana.net/pzsana/tekma_klub.php?se=2022&ba=Z&tek=16&klub=CK&fina=2022

Ema in Ana Menoni
Ema Menoni
Ana Menoni