Podelitev nagrad našim najboljšim tekmovalcem, medaljistom državnih prvenstev sezon 2020 in 2021

Že drugo leto zapored nam je virus odnesel našo novoletno prireditev, na kateri nagradimo naše najuspešnejše plavalce in plavalke, osvajalce odličij na državnih prvenstvih minulih dveh sezon. Zato smo nagrade tokrat, v skladu z razmerami, ki nas omejujejo, podelili na krajši slovesnosti v klubski pisarni.

Nagrade, prigarane s trdim delom in odrekanji so si priplavali Tim Bizjak, ki je bil z 18 medaljami v mladinski in kadetski konkurenci najuspešnejši, Ema Menoni, z 12 odličji v kategorijah mlajših in starejših deklic najuspešnejša med dekleti, ob tem pa je osvojila še 1. mesto v seštevku Razvojnega pokala Slovenije za mlajše deklice, medalje pa sta osvojila še Sara Dobnik, obenem tudi skupno 9. v tekmovanju za Razvojni pokal Slovenije pri mlajših deklicah in Tin Babič, oba v kategoriji mlajših dečkov oz. deklic.

Poleg njih velja posebej omeniti še Jana Kozoleta in Matijo Osetiča, ki sta si z odličnimi nastopi na mednarodnih tekmovanjih priplavala kategorizacijo državnega razreda Olimpijskega komiteja Slovenije ter Mašo Vasiljevič, ki je v tekmovanju za Razvojni pokal Slovenije v kategoriji deklic osvojila 10.mesto.